Γκάζι: Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που πυροβόλησε εν ψυχρώ τους 3 Κρητικούς – Απελάθηκε δύο φορές από την Ελλάδα

Ο 37χρονος αλβανικής καταγωγής, Ν.Ι. καταζητείται από την ελληνική αστυνομία για το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι. Το αλβανικό Μέσο top-channel έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τόσο την φωτογραφία όσα και τα στοιχεία του, καθώς και για τις υποθέσεις του παρελθόντος στις οποίες εμπλέκεται.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 37χρονος, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί προς το παρόν, έχει απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα και έχει επιστρέψει στη χώρα.

Το 2012 ήταν μεταξύ των κύριων υπόπτων για μια ένοπλη ληστεία στον Αυλώνα στην Αλβανία. Σε εκείνο το περιστατικό είχαν δεχτεί πυρά αστυνομικοί.

Ο αδελφός του, L. I. που ήταν μέλος της αλβανικής συμμορίας Coles σκοτώθηκε.

pistolero1 07461

Προς το παρόν στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ο συνοδηγός του πιστολέρο. Πρόκειται για 33χρονο Αλβανό, ο οποίος επέβαινε στο γκρι τζιπ και ήταν αυτός που έριξε την πρώτη μπουνιά στην παρέα των Κρητικών.

albanos1 58234

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά τη σύλληψή του, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν περίμενε να πάρει τέτοια τροπή ο καβγάς.

«Ένας καβγάς ήταν και έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι θα πυροβολήσει», φέρεται να ήταν τα πρώτα του λόγια.

Θέμα χρόνου, ωστόσο, θεωρείται η σύλληψη του «πιστολέρο», ο οποίος άνοιξε πυρ και τραυμάτισε τους 3 άνδρες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για μέλος της αλβανικής μαφίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί